Rezultate oficiale BLOGWARS 2011 (Warm-up trial)

Posted on februarie 23rd, 2011 in: laptopnews.ro vs. playtech.ro

Prima luptă de încălzire BLOGWARS 2011 (1ST WARM-UP TRIAL) s-a încheiat, iar așteptarea rezultatelor a pus camarazii pe jar. Ieri ne-am întânit cu Playtech, Laptopnews și ASUS pentru deschide “baza de date” să vedem care a fost mai titrat articol. Dintre Reporterii de RăzBLOG am extras câștigătorul netbook-ului Eee PC pus la bătaie.

Am luat în considerare cele 1220 de răspunsuri complete, iar graficul ne-a apărut imediat pe ecran:blogwars-2011 rezultate finale

Felicitări Laptopnews.ro – câștigătorul primului warm-up trial BLOGWARS 2011!

LAPTOPNEWS.ro 746 voturi 61.15%
PLAYTECH.ro 474 voturi 38.85%

Ulterior am extras Reporterul câștigător. Răspunsurile complete au fost asociate unor ID-uri numerice unice și am apelat la random.org pentru a extrage un număr din cadrul intervalului. Șanse: 1 la 1220.

Câștigătorul se numește Dorin HOGEA din orașul Galați. Răspunsul său transmis prin chestionar în data de 19 februarie l-a transformat în cel mai nou posesor de ASUS Eee PC Karim Rashid via BLOGWARS. Prin urmare, netbook-ul va pleca la Galați. Felicitări, Dorin!

Mulțumim Laptopnews.ro și Playtech.ro pentru lupta frumoasă dusă în BLOGWARS în ultima săptămână. Și nu ne referim la blonde :) Veteranii războiului pe bloguri de anul trecut ar spune “floare la ureche, eu am luptat cu săptămânile…” Nu-i nimic, istoria se va repeta…