Câștigătorii BLOGWARS 2014 – ROG G750

Posted on august 26th, 2014 in: nwradu.ro vs. computerblog.ro

Bătălia BLOGWARS purtată pe seama laptopului de gaming ASUS ROG G750 a luat sfârșit. Lupta s-a dat pe două planuri: pe de o parte, ComputerBlog.ro s-a duelat cu Nwradu.ro, fiecare propunându-le cititorilor săi câte un review G750, iar pe de altă parte, bloggerii interesați erau invitați să răspundă printr-un articol de ce și-ar putea dori un laptop G750. Votanții review-urilor au concurat pentru o tableta Fonepad 7 FE170CG cu 3G și Dual-SIM, în timp ce bloggerii au avut ca țintă premiul Tranformer Pad T100.

banner-640x250-vot-blogwars-2014-1-nwradu-vs-computerblog

Lupta 1 versus 1 dintre Dan Dragomir (Computerblog.ro) și Radu Dumitru (Nwradu.ro) a fost monitorizată de  2644 de votanți. În urma centralizării voturilor, câștigătorul a fost desemnat Radu Dumitru. Review-ul său pentru ROG G750 a fost votat de 1638 de internauți. Felicitări!

blogwars-dan-dragomir-radu-dumitru

Cel mai norocos participant a fost identificat cu ajutorul random.rog, fără să conteze opțiunea exprimată. Extragerea a avut loc marți, 26 august 2014, în prezența celor doi concurenți BLOGWARS 1 vs 1, putând fi urmărită în clipul de mai jos.

Votantul câștigător BLOGWARS 2014 – ROG G750

Câștigătorul tabletei Fonepad FE170CG este: Sanda Cristea din Buzău. Felicitări! Prin votul ei l-a susținut pe Nwradu.ro.

Sanda Cristea va fi contactată de organizator în vederea înmânării premiului. A fost realizată și o extragere de rezervă: Simona Maria Joita din Ploiești.

ASUS Fonepad 7 (FE170CG) dispune de toate funcțiile unei tablete 3G, însă integrează în plus un modem GSM pentru a efectua apeluri 2G/3G către orice destinație. ASUS Fonepad 7 este echipat cu un procesor Intel Atom Z2520 dual-core ,tactat la 1.2 GHz. În plus, sistemul de operare Android și interfața grafică Zen UI constituie o platformă perfectă pentru navigarea pe internet, rularea de filme și jocuri.

Postul G750 câștigător

Cele trei posturi participante la tragerea la sorți au fost următoarele:

Câștigătorul tras la sorți a fost imidoresc.ro. Autorul acestui blogul, Bogdan Petre a câștigat tableta Transformer Book T100. Felicitări! El susținuse în cadrul votului review-ul lui ComputerBlog.ro, ca și autorul romanticu.org. Stefblog.ro, propus câștigător de Dan Dragomir, susținuse review-ul de pe Nwradu.ro.

ASUS Transformer Book T100 este un model compact, ușor, care poate fi folosit atât ca o tabletă cu Windows 8, cât și ca un laptop clasic. În spatele ecranului cu diagonala de 10.1 se află integrate toate componentele hardware, inclusiv bateria, astfel încât T100 să poată funcționa independent de tastatura dock. Portabilul este motorizat de procesorul Intel Atom Bay Trail-T Z3740 cu patru nuclee fizice, tactate la 1.86GHz.

Vă mulțumim tuturor pentru atenție, implicare și susținere! Vom reveni în curând cu o nouă luptă BLOGWARS!

Filmul extragerii BLOGWARS 2014 – ROG G750

  • http://literestacojii.com Alina

    Felicitari castigatorilor! :)

  • gabryelutu

    Felicitari!!!