Intră pe câmpul de luptă BLOGWARS cu ROG G750

Posted on august 6th, 2014 in: nwradu.ro vs. computerblog.ro

Dacă ai un blog activ, bătălia BLOGWARS 1 versus 1 dintre nwradu.ro și computerblog.ro te poate implica în două moduri:

 1. poți susține un POST DE LUPTĂ și poți câștiga o tabletă ASUS Fonepad 7 170CG Dual-SIM 3G în urma tragerii la sorți
 2. poți activa propriul POST DE LUPTĂ G750 și poți câștiga o tabletă convertibilă în laptop ASUS Transformer Book T100 în urma unei jurizări și extrageri. Este vorba de un text care să răspundă temei de mai jos.

banner-640x250-post-de-luptă-g750-580

Cum poți activa POSTUL DE LUPTĂ G750?

În timp ce nwradu.ro și computerblog.ro se duelează pe frontul principal, bloggerii interesați își pot activa propriile POSTURI DE LUPTĂ G750 în cadrul competiției BLOGWARS.

Prin POST DE LUPTĂ G750 ne referim la un post (articol) original publicat pe propriul blog care să răspundă următoarei întrebări/teme: „De ce ți-ai dori un laptop ASUS ROG G750?

Trebuie respectate următoarele condiții de participare:

 1. Blogul trebuie să fie activ dinaintea datei de 1 august 2014 și să conțină cel puțin 10 articole publicate.
 2. Autorul se poate înrola în BLOGWARS cu un singur blog, în cazul în care deține mai multe site-uri.
 3. Articolul despre ASUS ROG G750 trebuie să fie original și să răspundă temei enunțate. Fotografii oficiale cu laptopul ASUS ROG G750 pot fi descărcate de la adresa: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G750JM. Informațiile despre produs: http://www.medialook.ro/view_releases.php?Lang=ro&PrId=1488
 4. Nu se impune o limită minimă de caractere, însă se dorește un text consistent pentru acoperirea subiectului.
 5. Articolul trebuie să fie publicat după data lansării acestui concurs.
 6. Autorul nu trebuie să fie în relație de rudenie (grad 1 și 2) cu organizatorii BLOGWARS sau combatanții luptei 1 vs. 1.
 7. Autorul trebuie să participe și ca votant în bătălia 1 vs.1 dintre Radu Dumitru (nwradu.ro) și Dan Dragomir (computerblog.ro).
 8. Să se înscrie în concurs până pe 24 august, la ora 24.00.

Mecanismul concursului

Participanții trebuie să publice pe blogul lor un articol despre laptopul de gaming ASUS ROG G750, răspunzând temei enunțate mai sus. Înregistrarea în concurs se face prin completarea și transmiterea formularului de mai jos. Organizatorul BLOGWARS va verifica dacă participantul respectă condițiile de participare și va aproba articolul în vederea evaluării.

Articolele aprobate vor fi jurizate de organizatorii BLOGWARS și de participanții la lupta 1 vs.1 – Radu Dumitru (nwradu.ro) și Dan Dragomir (computerblog.ro). În finală vor participa la tragerea la sorți 3 POSTURI:

 • – primul din clasamentul organizatorilor
 • – primul (sau următorul dacă coincide cu unul deja calificat) evaluat de câștigătorul luptei dintre nwradu.ro și computerblog.ro.
 • – primul (sau următorul dacă coincide cu unul deja calificat) evaluat de pierzătorul luptei dintre nwradu.ro și computerblog.ro.

Criteriile de evaluare:

 1. Acoperirea temei propuse – „De ce ți-ai dori un laptop ASUS ROG G750?
 2. Originalitatea articolului
 3. Corectitudinea textului

Tragerea la sorti se va face în prezența membrilor juriului. Articolele trebuie să fie disponibile online la linkurile transmise. Va fi desemnat un singur câștigător, premiul constând în tableta ASUS Transformer Book T100. Câștigătorul va fi publicat pe site-ul www.blogwars.ro și va fi contactat prin email/telefon.

FORMULARUL DE PARTICIPARE

Concursul a expirat, vom reveni cu rezultatele

Informații privind desemnarea câștigătorului:

 1. Câștigătorul va fi desemnat în urma unei trageri la sorți care vor avea loc la sediul THINKER MEDIA SRL în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai Organizatorului și bloggerii invitați. În urma tragerilor la sorți se va extrage câte un  câștigător per ediție, precum și câte o rezervă aferentă fiecărui câștigător, rezervă la care se va apela doar în cazul în care câștigătorul nu poate fi validat conform procedurii prezentate mai jos.
 2. Tragerea la sorti se va efectua dintre cei trei bloggeri finaliști.
 3. Ordinea efectuării extragerilor pentru fiecare campanie este următoarea: prima dată se va extrage câștigătorul, apoi se va extrage rezerva aferentă.
 4. Câștigătorii vor fi contactați prin email (și telefonic în cazul furnizării unui număr de contact) în maxim 48 ore de la data efectuării extragerii. În condițiile în care un câștigător nu poate fi contactat de 3 ori în 48 de ore, acesta va fi invalidat, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului și se va apela la rezerva extrasă, urmându-se aceeași procedură.
 5. În condițiile în care nici rezerva contactată nu va răspunde la telefon/e-mail și/sau nu confirmă participarea la campanie, precum și datele personale comunicate în chestionar, premiul astfel neacordat va rămâne la dispoziția Organizatorului.
 6. Premiile se ridică personal de câștigători de la adresa THINKER MEDIA SRL – București, Intrarea Tipografiei, nr. 6, et. 4, sector 6 în maxim 30 zile de la data validării acestora, printr-o înțelegere prealabilă asupra datei și orei, încheindu-se un proces verbal de predare-primire în acest sens. Premiile campaniei vor fi predate câștigătorilor pe baza unui act de identitate (BI/CI/pașaport).
 7. Câștigătorii desemnați prin tragere la sorți sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite și nu pot ceda drepturile asupra premiului câștigat unei alte persoane.
 8. Numele câștigătorilor și premiile câștigate de aceștia vor fi făcute publice pe www.blogwars.ro.
 9. Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Organizatorul poate solicita participanților câștigători acordul pentru a utiliza în mod gratuit, în diverse materiale tipărite și/sau video: numele, prenumele, orașul de reședință și fotografia acestora. Participanții nu vor fi obligați să își exprime acest acord, acest lucru rămânând la libera lor alegere.
 10. Organizatorul se obligă ca orice dezvăluire către public să se limiteze numai la câștigătorii premiilor Campaniei – va include numai numele, prenumele, adresa blogului și fotografiile acestora.
Tags:
 • http://www.soacra.eu Soacra

  Succes participantilor!

 • https://www.facebook.com/tudosescu.gabriel Gaby

  Succes tuturor. Rewiurile sunt interesante si educative. Tine-o tot asa. mult succes in continuare.

 • Monsieur

  Un concurs interesant, dar am o nelamurire: inteleg partea cu votatul, insa de ce ati pune participantii sa scrie despre ROG G750 si cat de mult si l-ar dori, iar apoi sa oferiti un Asus T100( de anul trecut)? In conditiile astea mai degraba ati pune participantii sa scrie o recenzie cat mai completa.
  Imi plac aceste concursuri, dar asta pare a fi o schema ieftina de strans abonati si date personale.

  • http://www.ionutparaschiv.ro ionut paraschiv

   @Monsieur, articolele trebuie să răspundă unei teme simple. Pentru o recenzie în adevăratul sens al cuvântului, autorul are nevoie să testeze laptopul și să își dedice o perioadă mai lungă de timp documentării și redactării review-ului. Nu este vorba de vreo „schemă” de strâns informații, ne adresăm unei comunități de bloggeri (tech), pe care în mare parte îi cunoaștem din competițiile anterioare BLOGWARS (datele cerute – email si telefon – țin doar de contactare). Premiul este atractiv pentru nivelul de dificultate și implicare în cazul de față. T100 este un produs actual, disponibil pe piața noastră, care și-a atins potențialul abia în primăvară-vară. Cu siguranță la următoarea ediție BLOGWARS vom analiza noile opțiuni. Îți mulțumim că ești alături de concursul nostru.