Posturile de luptă G750

Posted on august 23rd, 2014 in: nwradu.ro vs. computerblog.ro

Vă prezentăm posturile activate pe bloguri în actuala competiție BLOGWARS. Autorii au răspuns întrebării noastre „De ce ți-ai dori un laptop ASUS ROG G750?„. Ne interesează percepția lor asupra laptopului de gaming produs de ASUS și implicarea autorilor în promovarea portabilului prin comunicarea atuurilor identificate. Răsplătim efortul bloggerilor, oferind o tabletă Transformer Book T100 în urma unei evaluări și trageri la sorți.

banner-640x250-post-de-luptă-g750-580

Bloggerii interesați se pot înscrie aici.

Posturile de luptă G750:

ideilarece.com

Am mai multe motive să-mi doresc un astfel de laptop. Configurația de excepție, care înlocuiește chiar și un desktop performant, este doar unul dintre acestea. (…) Dar principalul motiv pentru care mi-aș dori un astfel de laptop ar fi faptul că mi-aș permite, în sfârșit, să joc și alte jocuri, mai serioase, mai complexe.

Link: http://ideilarece.com/2014/08/24/asus-rog-g750-un-laptop-pentru-gamerii-profesionisti/

gorby.eu

Primul motiv ar fi clar specificatiile. Ultima generatie de procesoare Intel, ultima placa video lansata de nVidia plus un SSD si deja nu mai vorbim de un laptop, ci de un avion. Ce pot cere mai mult? Laptopul asta ruleaza toate jocurile de acum la ultra si probabil si 3-5 ani mai tarziu la fel.

Link: http://gorby.eu/de-ce-mi-dori-un-laptop-asus-rog-g750/

 deby.ro

(…) mi-l doresc doar pentru singurul fapt că aşa m-aş putea juca şi eu jocuri performante, profesionale, adevărate.

Link: http://deby.ro/de-ce-imi-doresc-un-laptop-asus-rog-g750/

stefblog.com

Primul lucru care m-a fermecat pe mine la acest laptop a fost puterea de calcul foarte mare urmată foarte îndeaproape de ecranul de 17.3 inch MAT.

Link: http://www.stefblog.com/laptop-asus-rog-g750

stiridinit.ro

L-aș folosi în primul rând pentru antrenament. Ce mod mai bun de a simula condițiile reale ale unei bătălii decât un shooter precum Battlefield 4 redat pe un ecran Full HD de 2.073.600 de pixeli.

Link: http://stiridinit.ro/2014/08/asus-rog-g750-un-laptop-pentru-campul-de-lupta/

divacare.ro

Viteza de procesare atât de mare și grafica impecabilă a acestui laptop sunt caracteristicile ce se vor dovedi aliații mei fideli când vine vorba de Tomb Rider 2013, Crysis 3 sau Battlefield 4. Și nu doar atât. Îl voi utiliza chiar și în activitățile zilnice. Sunt convinsă că voi lucra mai eficient, mai organizat, astfel încât să îmi măresc timpul alocat gamingului.

Link: http://www.divacare.ro/g750jz/

razvan-andrei.com

Ecranul tău… Ecranul tău mă face să nu îmi mai pot lua ochii de la tine. Nimeni, dar absolut nimeni nu poate să arate mai bine decât tine realitatea. Oricât de mult s-ar strădui rivalii tăi să te întreacă, fii sigură, dragă domnişoară G550JK, nici ei nu îşi pot lua ochii de la tine. Atât de… eşti!

Link: http://razvan-andrei.com/declaratie-de-dragoste/

cellnna.wordpress.com

Dupa cum vedeti, este un model puternic, subtire si portabil: G550JK; m-ar ajuta ca il pot lua cu mine.

Link: http://cellnna.wordpress.com/2014/08/21/de-ce-ti-ai-dori-un-laptop-asus-rog-g750/

romanticu.org

… daca ati testat macar odata un G750, o sa va indragostiti la prima vedere, pretul este unul pe masura, insa stiti ca dragostea nu are pret :)

Link: http://www.romanticu.org/sa-traiti-prezent-la-postul-de-lupta-g750/

imidoresc.ro

Este un echipament performant, bun atat la gaming cat si pentru sarcini profesionale, de editare foto-video de exemplu (Intel Core™ i7-4700HQ, Intel HD4600 + NVIDIA GeForce GTX 880M cu 4GB GDDR5 VRAM, 32GB memorie RAM, Intel SSD RAID 0 cu o capacitate de 256GB + HDD 1TB la 7200 rot/min).

Link: http://www.imidoresc.ro/blogwars-tableta-asus-transformer-book-t100/

relatiiunivers66.blogspot.ro

Cand vezi asemenea „minunatie” de laptop, cu performate tehnice deosebite, dar pe care nu ti-l poti permite, normal ca „savurezi” in gol.

Link: http://relatiiunivers66.blogspot.ro/2014/08/intr-o-perioada-de-mare-efersvescenta.html

momentsinmyway.wordpress.com

E puternic. Arata bine. Ii place sa se joace, dar nici la munca de birou nu este in urma. Subtire si finut, sta bine cu sunetul si cu dotarile “hardware”. Nu este accesibil oricui. Trebuie oarece munca pentru a-l avea…

Link: http://momentsinmyway.wordpress.com/2014/08/11/post-de-lupta-g750/

Articolele pot fi înrolate în concurs până duminică, 24 august 2014 la ora 24, accesând formularul de înscriere.

Tags: