Câștigătorii BLOGWARS – ediția RT-AC87U

Posted on martie 23rd, 2015 in: arenait.net vs. gadget.ro

Lupta BLOGWARS: arenait.net versus gadget.ro s-a încheiat luni, 23 martie, la ora 12.00, iar reprezentanții celor două bloguri colective au luat parte la aflarea rezultatelor și desemnarea câștigătorului routerului wireless RT-AC87U, cel mai puternic și rapid router ASUS al momentului. La extragere au participat Emil Dragotă din partea gadget.ro și Gabriel Gheorghe de la arenait.net.

Emil Dragotă (gadget.ro) și Gabriel Gheorghe (arenait.net)

Emil Dragotă (gadget.ro) și Gabriel Gheorghe (arenait.net)

Această campanie BLOGWARS 1 versus 1 a antrenat un număr record de votanți, – un total de 6583 de adrese de email.

Postul de luptă câștigător a fost cel înrolat de gadget.ro. Lupta a fost câștigată la mustață, având în vedere diferența de doar 35 de voturi dintre cele două tabere. Astfel, gadget.ro a fost votat de 3309 de concurenți, în timp ce arenait.net a strâns 3274 de susținători. Procentual, raportul de forțe arată astfel: 50,27 % versus 49,73% – un scor foarte strâns. Vă reamintim că diferența din ediția anterioară fusese de 57 de voturi în favoarea lui Bogdan Petre, la un volum mult mai mic de votanți.

raport-ac87u-rezultate-finale

Câștigătorul routerului wireless ASUS RT-AC87U

Imediat după desemnarea blogului câștigător a urmat extragerea votului norocos, indiferent cui i-ar fi fost adresat acesta. Concurentul norocos a fost Ionuț Valentin Chivu din Găești. El susținuse chiar site-ul câștigător, gadget.ro. Ionuț Valentin Chivu va fi contactat în vederea validării conform regulamentului și înmânării premiului.

A fost extras și un câștigător de rezervă: Marius Burlacu din București.

Urmărește filmul extragerii