ArenaIT.net a câștigat lupta BLOGWARS – ediția ZenFone Selfie

Posted on decembrie 23rd, 2015 in: arenait.net vs nwradu.ro

UPDATE: Dacă ai ratat acest concurs, îți recomandăm unul cu un premiu similar. Poți câștiga un ASUS ZenFone Selfie participând la concursul de aici.

Vizual-Concurs-Asus-Zenfone-Selfie-V2

BLOGWARS – ediția ZenFone Selfie a atras cel mai mare număr de votanți din istoria concursului de blogging demarat de noi în 2010. Cele două bloguri combatante, ArenaIT.net și NWRadu.ro au participat cu două review-uri ale telefonului ASUS ZenFone Selfie, care devenind „posturi de luptă” au atras susținători din mediul online.

Au fost înregistrate 6969 de voturi, cele mai multe revenindu-i articolului de pe ArenaIT.net. Scorul acestei ediții a fost 4529 de voturi pentru ArenaIT.net la 2440 de voturi pentru NWRadu.ro.

rezultat-final-selfie

Cel mai norocos votant s-a dovedit a fi Ionut Valeriu Dinca din București, care va primi premiul cel mare – telefonul ASUS ZenFone Selfie. În extragerea sa nu a contat opțiunea de vot, dar votul lui a influențat următoarea selecție.

Ionuț a preferat articolul de pe ArenaIT.net, ceea ce a condus la stabilirea taberei din care s-a făcut extragerea celui de-al doilea câștigător. Astfel, Florin Ivan (din București) a fost primul susținător extras dintre votanții lui NWRadu.ro. Florin va primi cel de-al doilea telefon oferit ca premiu – ZenFone 2 Laser.

Lista extragerilor este următoarea:

  • PREMIU: ZENFONE SELFIE    
    • CASTIGATOR: Ionut Valeriu Dinca – Bucuresti
    • REZERVA: Stefan Idu – Medias
  • PREMIU: ZENFONE 2 LASER            
    • CASTIGATOR: Florin Ivan – Bucuresti
    • REZERVA: Dana-Mirela Radu – Bucuresti

Vă invităm să urmăriți înregistrarea extragerii. Dacă doriți să aflați mai multe despre viitoarele campanii BLOGWARS urmăriți-ne pagina de Facebook.

Posted by BLOGWARS on Wednesday, December 23, 2015

Câștigătorii vor fi contactați pe baza datelor transmise odată cu votul. Vom actualiza articolul după acordarea premiilor.