Câștigă un telefon ZenFone Selfie sau ZenFone 2 Laser

Posted on decembrie 9th, 2015 in: arenait.net vs nwradu.ro

Imaginea ta perfectă cu ZenFone Selfie

Pentru cele mai bune poze selfie ai nevoie de un telefon cu o cameră frontală cât mai performantă. ZenFone Selfie a fost creat în mod special pentru astfel de scenarii, integrând două camere foto de 13MP, cu blițuri dual-LED și auto-focalizare laser pentru camera de pe spate.

Pentru a declanșa camera frontală este suficient să schițezi litera „S” pe ecranul FullHD. În plus, telefonul oferă o mulțime de efecte cosmetice virtuale, care pot fi aplicate în timp real, pentru farmec aparte. În momentul apăsării declanșatorului, ZenFone Selfie realizează combinația perfectă de lumină albă și lumină galbenă, capturând nuanțele autentice ale pielii, exact ca în realitate.

Modul Selfie Panorama permite realizarea de fotografii selfie la un unghi de 140 de grade, astfel încât fiecare subiect să poată intra în cadru.

ZD551KL_familiy-550px

Camerele foto sunt performante chiar și atunci când lumina ambientală nu e suficientă, apelând la modul de fotografiere Backlight (Super HDR).  Atunci când este necesară mai multă lumină, blițul Real Tone dual-LED aduce un colorit apropiat de realitate pentru fiecare fotografie, creând o lumină naturală pentru portretele realizate în interior.

Tastele pentru volum și butonul declanșator, montate pe spate, sunt poziționate ideal pentru degetul arătător, realizarea fotografiilor selfie și ajustarea volumului fiind cât mai naturală.

Suprafața lui ZenFone Selfie este de asemenea, acoperită cu sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4. Ecranul de 5.5 inci se potrivește în corpul unui model obișnuit de 5 inci, rama având doar 3.3mm. Acesta are rezoluție Full HD, oferind un unghi de vizualizare de 178 de grade. Cu o densitate de 403ppi, ecranul redă cele mai fine detalii, iar cu ajutorul tehnologiei ASUS TruVivid, ZenFone Selfie dă mai multă viață culorilor.

 ZenFone Selfie integrează procesorul octa-core pe 64 biți Qualcomm Snapdragon 615, pentru un echilibru perfect între performanța multimedia și eficiența energetică. Telefonul Dual-SIM este disponbil în două variante cromatice: alb și negru.

ZenFone 2 Laser

ZenFone 2 Laser este alegerea inteligentă dacă vrei un smartphone performant dotat cu o cameră foto rapidă pentru fotografii clare și luminoase la rezoluții mari, totul într-un buget de până în 1000 de lei.

ZenFone 2 Laser este dotat cu o cameră foto cu senzor de 13 megapixeli, care declanșează instant atunci când vrei să realizezi o fotografie. Tehnologia laser pentru focalizare automată permite captarea unui cadru clar în doar 0,3 secunde. Chiar și în condiții de iluminare slabă sau pe timp de noapte, aparatul va obține poze luminoase fără a fi necesar vreun bliț, grație unei tehnologii de contopire a pixelilor.

ZenFone-2-Laser-(ZE550KL)-Scenario-Photo-(6)

Ecranul telefonului este acoperit cu cea mai nouă sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4, ce este de două ori mai rezistentă la impact, comparativ cu versiunea precedentă, de 2,5 ori mai tare, având o probabilitate cu 85% mai mică de a se sparge în timpul utilizării de zi cu zi.

Cu ZenFone 2 Laser poți folosi două micro-SIM-uri, pentru două numere de telefon.

BLOGWARS pe Facebook!